Sign In

  SharePoint Online - Basic Leerlijn

Ben je Eindgebruiker, Key User, Functioneel Beheerder, of juist Power User en wil je de mogelijkheden van SharePoint Online, leren kennen én gebruiken? Dan vindt je binnen de SharePoint Online - Basic leerlijn gegarandeerd de juiste training!

Hoe ziet het eruit? 
De SharePoint Online - Basic Leerlijn bestaat uit een drietal trainingen:

  • SharePoint Online - Basic
    Deze eendaagse training is ontwikkeld om in één dag Office 365 Sites onder de knie te krijgen en te gebruiken in de dagelijkse werkzaamheden.

  • SharePoint Online - Basic Plus
    De Office 365 Sites - Basic Plus is gericht op het beheren van Office 365 Sites. Waar de eendaagse Basic training zich behoudt tot de terminologie en de algemene opzet van Sites, breidt de Basic Plus zich uit met het aanmaken en inrichten van onder andere lijsten en bibliotheken.
  • SharePoint Online - Basic Pro 
    In vier dagen leer je om de voorkant van Office 365 Sites volledig te gebruiken én te beheren. De eerste twee dagen zijn respectievelijk de eendaagse Basic en de tweedaagse Basic Plus. De derde en vierde dag borduren hier op voort. Hier leert u alles om Sites zelfstandig en vakkundig in te richten en te onderhouden.

Hoe werkt dit?
De SharePoint Online Basic leerlijn training is een integrale leerlijn, die het mogelijk maakt om naadloos een vervolgtraining te volgen. Heeft u de eendaagse SharePoint Online Basic gevolgd en wordt er van u verwacht meer te doen binnen Sites? Geen probleem. Door de integrale opzet kunt u zonder verder gedoe aansluiten bij de SharePoint Online Basic Plus of Basic Pro.