Blended learning

The SharePoint Academy heeft zich altijd gericht op het zelf ontwikkelen van leermiddelen voor SharePoint en aanverwante producten. Maar we hebben ons ook ingespannen om het beste in de markt te integreren in onze producten.

Met het programma van blended learning dat we hebben ontwikkeld bieden we een unieke mix van leervormen aan. Zelfstudie? Leren-terwijl-je-werkt? Klassikaal of inhouse trainen? Personal coaching on-the-job? Of een allround SharePoint-expert die samen met u de architectuur binnen SharePoint Server of SharePoint Online opzet en SharePoint op uw aanwijzingen inricht?

Het kan allemaal. Want dit is wat we doen!

We bieden binnen blended learning de volgende onderdelen aan:

Single-Click Learning 

Medewerkers die doorlopend om hulp vragen en beslag leggen op eerste- en tweedelijns support? Frustraties bij implementaties of verandertrajecten? Verspilde tijd en investering? Single-Click Learning kan uw medewerkers en organisatie net dat benodigde zetje geven dat nodig is om SharePoint tot een daverend succes te maken.

Micro-Learning

Micro-Learning, waar Single-Click Learning en ook e-Learning onder wordt geschaard, biedt medewerkers de mogelijkheid op laagdrempelige wijze kennis op te frissen, te herhalen of uit te breiden. Brokjes met informatie op momenten dat het nodig is en je snel even iets wilt leren. Denk bijvoorbeeld aan een korte toelichting waarom een formulier op een bepaald manier moet worden ingevuld. Of aan een video of podcast waarin wordt uitgelegd wat de procedures binnen uw organisatie zijn.

Het is gericht op kennisacquisitie: het versterken van bepaalde vaardigheden of specifieke kennis. Er wordt niet direct compleet nieuwe kennis opgedaan en er worden geen complexe vraagstukken opgelost.

Ik wil meer weten!
Wilt u meer weten over ons blended learning programma? Vul dan uw gegevens hieronder in en we bellen u terug!

E-Learning

Meer leren voor minder geld op een flexibele manier en op de momenten dat het u uitkomt in het tempo dat u aanstaat! Van SharePoint-kerngebruiker doorgroeien naar MCSE SharePoint? Binnen het programma e-learning krijgt u de beschikking over trainingsvideo’s, e-books, een oefenomgeving, oefenvragen en oefenexamens. Verder is er de mogelijkheid van begeleiding door een e-Coach, rapportages en gratis gebruik van een app.

Persoonlijke Training & Coaching

We verzorgen trainingen in klassikale vorm, inhouse of op onze trainingslocatie, a la carte of als training/coaching op uw omgeving. Gewoon traditioneel achter een computer lesstof tot u nemen, zelf oefeningen doen in ons eigen trainingslab en vooral vragen stellen.

Het onderdeel Coaching is een vorm van training waarbij onze trainers/coaches naast u of uw team gaan zitten, de materie aan u uitleggen, het voordoen in ons lab en het daarna in uw eigen omgeving toepassen.

Mentoring & Consulting

De hoogste trede in onze learning experience is het opfrissen van een bestaande SharePoint-omgeving of het opzetten van een geheel nieuwe omgeving. Ervaren SharePoint-experts staan u als mentor of consultant ter zijde, zetten met u de architectuur op en richten de moeilijkere onderdelen van SharePoint voor u in. Inclusief aanverwante apps zoals Flow, PowerApps en zelfs Infopath of Designer.