Over ons

Jan van de Berg:

The SharePoint Academy heeft het zeldzame vermogen de cursussen perfect af te stemmen op het niveau van de cursist.

Sinds 2010 is The SharePoint Academy actief in het verzorgen van trainingen voor professionals. Gestart als opleider van studenten, die afstudeerden aan het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs, bouwde The SharePoint Academy direct al veel ervaring op in het opzetten van trainingen en het ontwikkelen van Nederlandstalig trainingsmateriaal.

The SharePoint Academy is gevestigd in Dongen en heeft een trainingslocatie in Hedel. Onze trainers houden de ontwikkelingen in de markt nauwgezet bij en deze worden waar nodig in het trainingsmateriaal verwerkt. Zo blijft de kennis van de trainer én het trainingsmateriaal altijd up-to-date.

We laten u niet zwemmen

Zodra u de (contact)trainingen of de e-learning modules heeft voltooid laten we u niet in de steek. Veel bedrijven die we spreken hebben, na een initiële oplevering van SharePoint, behoefte aan finetuning van hun omgeving. Men wil zelf kennis opbouwen en behouden van de SharePoint-omgeving en wijzigingen kunnen uitvoeren. The SharePoint Academy biedt diverse opties waarmee u en uw medewerkers hun kennis op peil kunnen houden en kunnen uitbreiden. U kunt dus te allen tijde bij ons terecht als u vraagstukken heeft over uw eigen omgeving.

We ondersteunen, in trainingen en consultancy, ook andere apps die aan SharePoint of Office 365 zijn gerelateerd, zoals Flow, Teams, PowerApps, Excel, Outlook en meer.

We zoeken met u altijd naar de beste oplossingen in SharePoint en realiseren het voor u of samen met uw, door The SharePoint Academy opgeleide, collega’s.

Verkoop- en leveringsvoorwaarden

Lees hier meer onze verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Cookie- en Privacybeleid

Lees hier meer over ons beleid omtrent het vastleggen en verwerking van persoonsgegevens.