Nederlandse SharePoint training

SharePoint is een systeem dat ontwikkeld is door Microsoft. Met behulp van het systeem kan het personeel van een bedrijf beter samenwerken. Dankzij het platform wordt het bijzonder eenvoudig om bestanden uit te wisselen. De personeelsleden hebben toegang tot de bestanden door middel van een website. Het systeem is hierdoor relatief eenvoudig te gebruiken. Echter, blijft het belangrijk dat al het personeel op de hoogte is van alle functies van SharePoint. Het is daarom aan te raden om het personeel een Nederlandse SharePoint training te laten volgen. Bij The SharePoint Academy kunnen we uw personeel opleiden, zodat er binnen uw organisatie optimaal gebruik gemaakt kan worden van SharePoint.

Welke Nederlandse SharePoint training is voor uw organisatie geschikt?

Bij The SharePoint Academy bieden we verschillende trainingen aan. Onze trainingen zijn geschikt voor iedere organisatie die gebruik maakt van SharePoint, mits er gebruik gemaakt wordt van versie 2013 of nieuwer. Er zijn diverse soorten trainingen. Welke SharePoint training u nodig heeft is afhankelijk van de manier waarop u SharePoint wenst te gebruiken. Zo bieden we bijvoorbeeld een SharePoint User training aan voor eindgebruikers, maar daarnaast is er ook een SharePoint Basic training voor kerngebruikers. Overigens bieden we ook een SharePoint PRO training aan voor cursisten die zelf SharePoint websites willen kunnen bouwen. Tot slot kunt u ook nog kiezen voor een FastTrack training, de basistheorie wordt de cursisten dan versneld bijgebracht.

Wat kunt u van de trainingen verwachten?

Als u kiest voor onze Nederlandse SharePoint training, dan krijgen de cursisten les van een expert met ten minste vijf jaar SharePoint-ervaring. Hierdoor kunt u er absoluut zeker van zijn dat de kennis op de juiste manier gedeeld wordt. Overigens hebben al onze trainers al meer dan tien jaar ervaring als docent. Onze experts weten dus exact hoe zij hun kennis op het gebied van SharePoint aan een ander kunnen bijbrengen. Het trainingsmateriaal krijgt u van ons. Zo krijgt u bijvoorbeeld beschikking tot een werkboek, slides en casussen. Ook krijgen alle cursisten toegang tot een cursusomgeving in SharePoint. Iedere cursist krijgt een handboek SharePoint, geschreven door Twan Deibel.

De trainingen kunnen op uw eigen locatie gegeven worden, maar u kunt er ook voor kiezen om een zaal af te huren. Iedere cursist krijgt een deelnamecertificaat, zodat de cursisten kunnen aantonen dat ze voldoende kennis van SharePoint hebben. Na de Nederlandse SharePoint training kan SharePoint toegepast worden binnen uw organisatie. Iedereen die de cursussen gevolgd heeft, moet hierna in staat zijn om SharePoint te gebruiken.

Waarom kiest u voor onze trainingen?

Er zijn verschillende redenen om voor The SharePoint Academy te kiezen. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de trainingen gegeven worden door een expert, aangezien al onze trainers minstens vijf jaar ervaring hebben met SharePoint. De Nederlandse SharePoint training die wij aanbieden is compleet, waardoor uw werknemers na de training echt in staat zijn om SharePoint te gebruiken. Binnen enkele dagen is uw organisatie klaargestoomd om gebruik te maken van SharePoint. Vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.