Personal coaching

U heeft uren naar uw scherm gekeken en nog steeds ziet u geen oplossing voor uw probleem. U heeft een beheerderstraining SharePoint in uw pocket maar wat nu? Het duurt te lang voordat u via een forum antwoord krijgt. Bellen met een helpdesk zit er niet in omdat u geen SLA heeft, en uw collega’s zitten niet op uw niveau, dus dat gaat ook niet werken.

U wilt het liefst een extra paar ogen, een klankbord. Iemand die het u nog een keer rustig uitlegt, het voordoet en het probleem daarna in uw omgeving oplost. Samen met u. Want heeft het zin als iemand het remote oplost en u nog niet weet hoe het moet.

Wij helpen u hiermee

The SharePoint Academy helpt u in uw omgeving. Onderzoek wijst uit dat herhalen de kracht van leren is. Wij bieden trainers en coaches aan die naast u komen zitten en het probleem aanhoren. Zij kennen de vragen en de antwoorden en helpen u door het rustig uit te leggen, het voor te doen en dan misschien nog een keer. En ze laten het u dan zelf in uw eigen omgeving doen en kijken over uw schouder mee.

Voor projectmanagers en SharePoint-kerngebruikers

Onze personal coaching is bedoeld voor projectmanagers, SharePoint-kerngebruikers die zelf met SharePoint bezig zijn, die aanpassingen willen maken in een bestaande omgeving. U gebruikt SharePoint om deliverables en projectteams te beheren. Wij kunnen helpen met:

  • Het formuleren van de beste opzet en lay-out voor de belangrijkste content in een structuur die gemakkelijk te onderhouden is, we stellen permissies in, en meer.
  • Het maken van dashboards voor teams en deliverables voor taken en activiteiten.
  • Het maken van een aangepaste look-and-feel voor een professionele uitstraling van uw SharePoint-omgeving.
  • Al het andere dat we in onze trainingen behandelen: documentensets, inhoudstypes, bibliotheken, werkstromen, rechten, en meer.

 

Ik wil meer weten!
Wilt u meer weten over ons blended learning programma? Vul dan uw gegevens hieronder in en we bellen u terug!