Sharepoint adoption

Wilt u dat er binnen uw organisatie gebruik gemaakt wordt van SharePoint? Dit kan veel voordelen hebben voor uw bedrijf. SharePoint is een omgeving waarin het personeel samen kan werken aan projecten. Zo kunnen bestanden bijvoorbeeld eenvoudig gedeeld worden met het systeem. Bovendien kunnen meerdere personen tegelijkertijd aan één bestand werken. Vrijwel ieder bestand kan gedeeld worden in de SharePoint-omgeving. Vooral Office-bestanden worden veel gedeeld met behulp van SharePoint, maar in principe kunt u elk bestand delen met het systeem. Op deze manier kunnen personeelsleden dus eenvoudig samenwerken aan een project. De aanpassingen die iedere gebruiker gemaakt heeft, zijn eenvoudig terug te zien. Het wordt op deze manier ontzettend eenvoudig om met meerdere mensen aan één project te werken. Er moet in dit geval wel aandacht besteed worden aan SharePoint adoption. Het personeel moet namelijk wel voldoende kennis van het systeem hebben.

Uw personeel laten opleiden

Als een bedrijf zich aanpast voor het gebruik van SharePoint, dan spreken we van SharePoint adoption. Het personeel moet opgeleid worden om optimaal gebruik te kunnen maken van SharePoint. De eindgebruikers van het personeel kunnen een korte cursus volgen bij The SharePoint Academy. Uw personeelsleden leren zo hoe ze SharePoint het beste kunnen gebruiken. Overigens bieden we ook uitgebreide cursussen aan voor de personeelsleden die zelf SharePoint-sites moeten kunnen opzetten. Voor deze personeelsleden is de SharePoint PRO cursus het meest geschikt.

Waarom SharePoint adoption zo belangrijk is

SharePoint is een programma dat de samenwerking binnen het bedrijf enorm kan verbeteren. Het is echter wel van groot belang dat iedereen voldoende kennis van het systeem heeft. Het heeft namelijk geen zin als uw personeelsleden veel te veel tijd kwijt zijn aan het ontdekken van SharePoint zelf. Zodra u het systeem implementeert, wilt u dat uw personeel direct in staat is om met het programma te werken. U gebruikt SharePoint immers om ervoor te zorgen dat er efficiënter gewerkt kan worden. Door uw personeel cursussen te laten volgen, kunt u er zeker van zijn dat er direct op de juiste manier met het systeem gewerkt kan worden.

Verschillende cursussen

Bij The SharePoint Academy bieden we veel verschillende cursussen aan. Voor de kerngebruikers is de SharePoint Basic cursus geschikt. Voor de personeelsleden die de sites moeten gaan bouwen, is de SharePoint PRO cursus het meest geschikt. Is het belangrijk dat uw personeelsleden de basis van het systeem zo snel mogelijk beheersen? Dan bieden we bij The SharePoint Academy ook de FastTrack cursus aan. Op deze manier is uw personeel binnen no-time klaar om gebruik te maken van SharePoint.

De SharePoint kennis uitbreiden

Werken uw personeelsleden al een tijdje met SharePoint, maar moet deze kennis uitgebreid worden? Dan kunt u voor e-learning kiezen. Bij The SharePoint Academy bieden we uw personeel de mogelijkheid om hun kennis door middel van e-learning uit te breiden. Uw personeel kan dan op een eigen tempo hun kennis op het gebied van SharePoint vergroten. Een groot voordeel van e-learning is dat uw personeelsleden altijd toegang hebben tot de lesstof. Uw personeelsleden kunnen dus overal hun kennis over het systeem uitbreiden.

 

U kunt er ook voor kiezen om single-click learning toe te passen. Bij The SharePoint Academy kunnen we de applicatie Happit voor u installeren. Deze applicatie is zichtbaar in SharePoint. Personeelsleden krijgen de mogelijkheid om informatie op te vragen over een bepaald onderdeel van het SharePoint-systeem. Het enige dat uw personeelsleden hoeven te doen als ze iets niet begrijpen, is Happit aanzetten. Dit programma maakt SharePoint adoption binnen het bedrijf een stuk eenvoudiger.

Verschillende versies

SharePoint heeft verschillende versies, het systeem bestaat immers al een langere tijd. The SharePoint Academy kan u vrijwel altijd ondersteunen, mits u SharePoint 2013 of nieuwer gebruik. Wij hebben veel kennis van de verschillende versies van het systeem, al onze trainers hebben immers al meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint. Uw personeel opleiden voor het gebruik van SharePoint kunt u dan ook het beste aan ons overlaten. Wij weten exact hoe uw personeel het beste met uw versie van SharePoint kan werken.

Waarom kiezen voor The SharePoint Academy?

Als u SharePoint adoption belangrijk vindt, dan moet uw personeel op de juiste manier opgeleid worden. Niemand kan uw personeel beter opleiden dan The SharePoint Academy. Naast dat onze trainers minstens vijf jaar ervaring hebben met SharePoint, hebben onze trainers ook meer dan tien jaar ervaring als docent. Onze trainers zijn hierdoor zeer geschikt om uw personeelsleden een SharePoint training te geven. Daarnaast heeft The SharePoint Academy voor al uw personeelsleden een passende oplossing. Hierdoor is het hele team op tijd klaar om over te gaan naar een nieuwe werkwijze. Als u het belangrijk vindt dat er op een efficiënte manier samengewerkt wordt, dan helpen wij u graag met de SharePoint adoption binnen uw bedrijf.

Voldoende ondersteuning

Bij The SharePoint Academy helpen we u niet alleen éénmalig, maar u kunt ook in de toekomst nog terecht als u ondersteuning nodig heeft. Hebben uw personeelsleden een probleem met SharePoint? Dan is het belangrijk dat dit probleem zo snel mogelijk aangepakt wordt, het werk mag immers niet stil komen te liggen. Onze specialisten kunnen uw personeelsleden helpen om ervoor te zorgen dat SharePoint weer naar behoren functioneert. Als uw personeelsleden tegen een probleem aanlopen, leggen wij uw specialisten ook uit hoe zij dit probleem in de toekomst voorkomen en verhelpen. Op deze manier komt u hetzelfde probleem niet vaker tegen.

Voor alle ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van SharePoint, bent u bij The SharePoint Academy aan het juiste adres. Het werken met SharePoint zorgt ervoor dat er binnen uw bedrijf een stuk efficiënter aan groepsprojecten gewerkt kan worden. Voldoende redenen dus om het systeem binnen uw bedrijf te implementeren!

Heeft u vragen over SharePoint?

Wilt u graag meer weten over SharePoint, SharePoint adoption of over The SharePoint Academy? Dan kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om de live chat op onze website te gebruiken, een van onze personeelsleden zal uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.