Sharepoint licentie

Vindt u het belangrijk dat uw personeel op een goede manier samen kan werken? Dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste software. Het is ontzettend vervelend als personeelsleden continu bestanden met elkaar moeten uitwisselen. Bovendien kunnen verschillende personeelsleden op deze manier niet tegelijkertijd aan één bestand werken. Het kopen van een SharePoint licentie is hiervoor een goede oplossing. SharePoint is software die ontwikkeld is door Microsoft. Deze software maakt het mogelijk om een omgeving te creëren waarin personeelsleden samen aan projecten werken. De omgeving heeft de vorm van een website en is hierdoor relatief eenvoudig te gebruiken. Het systeem is hierdoor bovendien ook erg overzichtelijk.

SharePoint wordt veel gebruikt door verschillende bedrijven. Dit omdat de software het samenwerken ontzettend eenvoudig maakt. Het is echter wel belangrijk dat iedereen in staat is om met de software te werken. Het is niet aan te raden om SharePoint binnen uw bedrijf te laten implementeren, zonder dat uw personeel enige kennis van het systeem heeft. Schaft u een SharePoint licentie aan? Dan raden we u aan om uw personeel ook op te laten leiden door een gespecialiseerd bedrijf. Bij The SharePoint Academy bent u aan het juiste adres als uw personeel opgeleid moet worden om dit systeem te gebruiken.

Verschillende versies van SharePoint

SharePoint is een systeem dat al een lange tijd bestaat. Dit heeft veel voordelen. Zo kunt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat het systeem betrouwbaar is. Bovendien hebben onze specialisten hierdoor een ruime ervaring met het systeem opgedaan. Onze specialisten hebben immers al meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint. Doordat SharePoint al een langere tijd bestaat, zijn er ook meerdere versies van SharePoint. Wij raden u aan om een SharePoint licentie voor versie 2016 of nieuwer aan te schaffen. Bij The SharePoint Academy bieden we namelijk alleen cursussen aan voor versie 2016 en nieuwer.

Verschillende taken

Kiest u ervoor om SharePoint te gebruiken binnen uw organisatie? Dan is het van groot belang dat uw personeelsleden allemaal voldoende kennis van het systeem hebben. De eindgebruikers van het systeem hebben voldoende aan de SharePoint Basic cursus. Echter, heeft u ook personeelsleden nodig die het SharePoint-systeem beheren. Voor deze personeelsleden bieden we bij The SharePoint Academy een SharePoint Pro cursus aan. Tijdens deze cursus leren de personeelsleden in kwestie hoe ze een SharePoint-website opbouwen. Wilt u dat uw personeelsleden snel de juiste basiskennis opdoen? Dan is een SharePoint FastTrack cursus een absolute aanrader.

Langdurige ondersteuning

Wij kunnen uw personeel opleiden nadat u een SharePoint licentie heeft gekocht. Echter, kunnen we uw organisatie ook hierna blijven ondersteunen met het gebruiken van SharePoint. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat u naderhand nog tegen problemen aanloopt. Als uw SharePoint-beheerders tegen problemen aanlopen, kunnen wij het probleem verhelpen. We verhelpen het probleem niet alleen, maar leggen uw personeelsleden ook uit hoe zij dergelijke problemen in de toekomst kunnen verhelpen of voorkomen. Op deze manier zal het probleem zich niet vaker voordoen. Bij The SharePoint Academy kunt u terecht als u ook in de toekomst de juiste ondersteuning wilt.