SharePoint trainingen

SharePoint is een omgeving die ontwikkeld is door Microsoft. De omgeving zorgt ervoor dat het personeel binnen een organisatie goed kan samenwerken. Zo wordt het dankzij deze handige omgeving bijvoorbeeld mogelijk om bestanden te delen. De verschillende versies en bewerkers worden bijgehouden, waardoor het mogelijk wordt om met verschillende mensen aan één bestand te werken. In de praktijk wordt SharePoint vooral veel gebruikt voor Word en Excel bestanden, maar in principe kan het systeem gebruikt worden om allerlei soorten bestanden te delen. Indien een organisatie optimaal gebruik wil maken van SharePoint, is het aan te raden om het personeel SharePoint trainingen te laten volgen.

Waarom moet uw personeel SharePoint trainingen volgen?

Bent u van plan om SharePoint te gebruiken binnen uw organisatie? Dan is het van groot belang dat uw personeel eerst klaargestoomd wordt om gebruik te maken van het systeem. Ondanks dat het werken met SharePoint erg overzichtelijk is, duurt het wel even voordat iedereen doorheeft hoe het systeem precies werkt. De interface van het systeem heeft de vorm van een website. Het is van groot belang dat het personeel exact weet hoe dit interface in elkaar steekt. Om zeker te zijn van een soepele samenwerking, zijn SharePoint trainingen essentieel. Na een SharePoint training van The SharePoint Academy is uw organisatie helemaal klaar voor het gebruik van dit systeem.

Onze verschillende SharePoint trainingen

Bij The SharePoint Academy bieden we verschillende SharePoint trainingen aan. Voor iedere versie van SharePoint vanaf 2013 hebben we diverse cursussen. Zo hebben we bijvoorbeeld een cursus voor de eindgebruiker, maar uiteraard kan ook de kerngebruiker een cursus bij ons volgen. Is het essentieel dat uw personeel ook in staat is om zelf een SharePoint website te bouwen? Dan is de SharePoint PRO cursus ideaal voor uw personeel. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor onze FastTrack SharePoint trainingen, uw personeel wordt dan versneld opgeleid. Dit laatste is ideaal als het belangrijk is dat uw personeel de basistheorie snel beheerst.

Wat kunt u verder verwachten van de SharePoint trainingen?

Kiest u ervoor om uw personeel op te leiden voor het gebruik van SharePoint? Dan krijgt uw personeel les van een van onze ervaren trainers. De trainers hebben allen meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint. Overigens hebben onze trainers ook meer dan tien jaar ervaring als docent. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw personeel opgeleid wordt door de meest geschikte trainers. Binnen enkele dagen is uw personeel in staat om SharePoint te gebruiken. Na de trainingen zullen groepsprojecten een stuk soepeler verlopen! Tijdens de training krijgen alle cursisten toegang tot een cursusomgeving binnen SharePoint. Overigens krijgt het personeel ook al het andere cursusmateriaal van ons, waaronder bijvoorbeeld een SharePoint handboek, geschreven door Twan Deibel.

Dankzij ons ervaren personeel is The SharePoint Academy de ideale partij om uw personeel op te leiden om SharePoint te gebruiken. Na het volgen van een SharePoint training is al uw personeel in staat om optimaal gebruik te maken van het systeem. Hierdoor kunnen projecten snel vervolgd worden met een efficiëntere werkwijze.