Single-Click Learning

Kent (of heeft) u ook SharePoint-gebruikers die af en toe helemaal verdwalen in nieuwe of bijgewerkte schermen? Of medewerkers die SharePoint toch niet zo goed gebruiken als u dat verwacht en nogal eens een verpeste dag hebben omdat ze hun werk niet afkrijgen? Ze besteden hun tijd zonder echt antwoorden te vinden en beschouwen dat dan als normaal.

Met als gevolg dat hun rendement minder wordt, uw SharePoint-omgeving niet meer volledig is bijgewerkt en uw organisatie uiteindelijk aan slagkracht verliest in de markt.

happ 150x150 - Single-Click Learning

Happit

Met Single-Click Learning van Happit is dit voorbij. Het slimme ventje Happ nestelt zich in de applicatie en geeft uw medewerkers binnen seconden antwoord op hun vragen. Met als resultaat: een besparing op tijd, moeite en geld, en dus tevreden en gemotiveerde medewerkers! En een tevreden manager of werkgever!

Simpel en effectief!

Het idee om zo’n ventje over de schouders mee te laten kijken, en informatie en hulp te laten geven wanneer het nodig is, is simpel en effectief. Er wordt als het ware een kennislaag over uw omgeving gelegd met daarin algemene content over SharePoint. Uw beheerders vullen het aan met specifieke informatie over de procedures, richtlijnen en werkinstructies van uw organisatie. Als de medewerker Happ vervolgens aanzet verschijnen er hotspots op het scherm met informatie over bijvoorbeeld het keuzemenu, de velden en knoppen, de invulformulieren en meer. Hij kan direct alle benodigde informatie nalezen, documentatie openen of instructievideo’s bekijken.

Micro-Learning

Micro-Learning is het containerbegrip waar Single-Click Learning onder valt. Gebruikers van bedrijfssoftware krijgen de mogelijkheid op laagdrempelige wijze hun kennis op te frissen, te herhalen of uit te breiden. Ze kunnen brokjes met informatie consumeren op momenten dat het nodig is en ze snel even iets willen leren. Denk bijvoorbeeld aan een korte toelichting waarom een formulier op een bepaald manier moet worden ingevuld. Of aan een video of podcast waarin wordt uitgelegd wat de procedures binnen uw organisatie zijn. Het is gericht op kennisacquisitie: het versterken van bepaalde vaardigheiden of specifieke kennis. Er wordt niet direct compleet nieuwe kennis opgedaan en er worden geen complexe vraagstukken opgelost.

Wilt u meer weten?

Vul dan het formulier aan de rechterzijde of het contactformulier in voor meer informatie. Wij gaan u helpen ook uw organisatie te ontzorgen en uw medewerkers nog effectiever te laten werken.

 

Ik wil meer weten!
Wilt u meer weten over ons blended learning programma? Vul dan uw gegevens hieronder in en we bellen u terug!