E-learning

Meer leren voor minder geld op een flexibele manier, op de momenten dat het u uitkomt en in het tempo dat u aanstaat! Wilt u of willen uw medewerkers van SharePoint-kerngebruiker doorgroeien naar beheerder of MCSE SharePoint? Wilt u 'op niveau' met uw ICT'ers of externe consultants kunnen sparren over SharePoint?

Afhankelijk van de training krijgt u binnen het programma e-learning de beschikking over trainingsvideo’s, e-books, een oefenomgeving, oefenvragen en oefenexamens. Verder is er de mogelijkheid van begeleiding door een e-Coach, zijn er rapportages en gratis gebruik van een app.

Voordelen van e-learning

 1. Altijd en overal beschikbaar
  Cursisten kunnen hun e-learningtraject starten en volgen op een tijdstip naar keuze en vanaf een locatie die hen schikt. Ze kunnen het traject doorlopen in hun eigen tempo. Voor uw organisatie heeft het als voordeel dat cursist niet op een druk moment uit het werkproces hoeft.
 2. Doseer kennis en tijd
  Het feit dat wij met onze e-learning-modules maatwerk kunnen bieden heeft grote voordelen. Uw cursisten leren precies datgene wat ze nodig hebben op het moment dat ze het nodig hebben.
 3. Ontzorgen
  Bij e-learning hoeft u geen lesruimtes te regelen, geen docenten, koffie en broodjes. Geen zorgen dat groepen eerst vol moeten zitten. Er zijn ook geen cursusdata die maanden of een jaar van tevoren gepland moeten worden, geen afzeggingen en vervanging en geen reistijd voor docenten en cursisten.
 4. Actualiteit
  Onze docenten en ontwikkelaars van het cursusmateriaal houden de modules eenvoudig met een paar muisklikken up-to-date. Hierdoor hebben uw cursisten altijd toegang tot de meest actuele informatie.
 5. Vaste kwaliteit
  Omdat de inhoud van iedere training gelijk is, en voldoet aan de kwaliteit die vooraf is vastgelegd, krijgen uw cursisten dezelfde hoge kwaliteit aan content.
 6. Niveauverschillen
  Bij klassikale trainingen SharePoint komt het zelden voor dat alle cursisten hetzelfde kennisniveau hebben. Bij e-learning leert men in eigen tempo leren en herhaalt men de theorie net zo vaak als nodig is. Snelle cursisten besteden daardoor minder tijd aan de training, minder snelle cursisten kunnen juist meer tijd nemen om een onderwerp te doorgronden.
 7. Hoog leerrendement
  De cursisten kunnen voortdurend worden getoetst op begrip en voortgang met een hoog leerrendement als voordeel. Via rapportages, learning analytics, kunnen eenvoudig rapporteren aan de opdrachtgever of HRM-manager. Cursisten die te weinig voortgang boeken kunnen gevolgd en aangespoord worden.
 8. Gevarieerd
  Cursisten krijgen, door de inzet van ICT, een zeer gevarieerde leeromgeving. Naast leesstof, trainingsvideo’s, e-books, een oefenomgeving, oefenvragen en oefenexamens is er de mogelijkheid van begeleiding door een e-Coach en het inzetten van webinars of skypesessies met onze experts.

Voor The SharePoint Academy heeft e-learning een plaats in het grotere geheel van blended learning. Wij bieden de vorm die voor elke organisatie het beste past. Onze leervormen kunnen meegroeien met onze klanten en passen in elk budget.

 

Ik wil meer weten!
Wilt u meer weten over ons blended learning programma? Vul dan uw gegevens hieronder in en we bellen u terug!