BAM Techniek

Henri Boersema, functioneel beheerder bij BAM Techniek, volgde zonder enige voorkennis van SharePoint de training SharePoint On-Prem bij The SharePoint Academy.

Zijn deelname aan deze training had tot doel om op een zo efficiënt mogelijke wijze kennis te nemen van zowel de inhoudelijke als functionele mogelijkheden die SharePoint biedt.

Binnen BAM Techniek werd Henri aangesteld als functioneel beheerder van een intern management systeem en was verantwoordelijk voor SharePoint binnen de organisatie. SharePoint wordt ingezet voor DMS , Proces- en kwaliteitsbewaking en CRM.

Henri voerde, samen met een collega, de trainingscasus uit. De casus werd, naar eigen inzicht, ingericht naar voorbeeld van de eigen organisatie. Met de opgedane kennis in z’n hoofd en het beschikbaar gestelde naslagwerk onder zijn arm had Henri er vertrouwen in SharePoint te kunnen inrichten en beheren bij BAM Techniek.

Desgevraagd noemde Henri als sterke punten van de training:

  1. het kennisniveau van de trainer was van een hoog niveau;
  2. de trainer had individuele aandacht voor elke cursist;
  3. het was een gemotiveerde groep cursisten;
  4. het maximum aantal deelnemers van zes cursisten werd als prettig ervaren;
  5. het tijdschema werd strak gehanteerd.

Ik beveel de trainingen van The SharePoint Academy 100% aan. De inhoud sloot perfect bij ons niveau aan en de bereikbaarheid van de trainingslocatie was prima. Toen we eenmaal in onze omgeving aan de slag gingen was men ook beschikbaar voor extra coaching.

Hebben we met dit project uw interesse gewekt? Misschien bent u ook geïnteresseerd in hoe wij KLM Ground Services hebben begeleid. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!