KLM Ground Services

Carolien Hoek – functioneel beheerder bij KLM Ground Services – volgde eerst de training SharePoint On-Prem Plus en daarna de overige twee dagen van de training On-Prem PRO. Het doel van Carolien was om zelfstandig de intranetomgeving van KLM Ground Services te laten draaien op SharePoint 2013.

Om de basiskennis van SharePoint onder de knie te krijgen, volgde Carolien eerst de Plus-training. Op deze manier kreeg ze de mogelijkheid om eerst wat maanden met de eigen SharePoint-omgeving aan de slag te gaan. Aangezien ze zonder voorkennis van SharePoint de training inging, ervoer ze het als een intensieve training. In de praktijk paste ze later de training goed toe en vielen alle puzzelstukjes op de juiste plaats.

Als vervolg op de Plus-training, volgde ze SharePoint On-Prem PRO samen met andere collega’s van KLM Ground Services. Door de basiskennis en de ervaringen uit de praktijk verliep die training een stuk makkelijker.

Ik vond het een absoluut pluspunt dat deze training werd toegespitst op onze eigen organisatie. Zo waren er diverse vragen over de migratie van de eigen intranetomgeving, waarvoor de trainer zeer nuttige tips en trucs gaf.

Sterke punten training:

  1. goede balans tussen theorie en praktijk;
  2. ruimte om vragen te stellen;
  3. de trainingsomgeving was ook na de training beschikbaar;
  4. terugkoppeling van cursisten was gelijk merkbaar in de vervolgtraining;
  5. trainer heeft goede kennis van SharePoint;
  6. verschillen tussen 2010 en 2013 werden goed toegelicht.

Carolien raadt deze training voor functioneel beheerders zeker aan omdat alle facetten van SharePoint aan bod komen.

Hebben we met dit project uw interesse gewekt? Misschien bent u ook geïnteresseerd in hoe wij Waterschap Limburg hebben begeleid. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!