Sharepoint 2019

SharePoint 2019 is de nieuwste versie van SharePoint. Dit systeem wordt door bedrijven gebruikt, zodat personeelsleden bestanden met elkaar kunnen delen. Bij SharePoint 2019 krijgen personeelsleden toegang tot de bestanden via een website. Dankzij deze SharePoint-website wordt het voor personeelsleden eenvoudig om samen aan bepaalde bestanden te werken. Het systeem maakt back-ups van de bestanden, waardoor fouten altijd eenvoudig hersteld kunnen worden. Een van de voordelen van SharePoint 2019 is dat uw personeel altijd en overal kan inloggen. Hierdoor kunnen personeelsleden bijvoorbeeld ook vanuit huis aan de slag. Groepsprojecten verlopen een stuk beter als u gebruik maakt van software zoals SharePoint. Het is wel van groot belang dat uw personeel opgeleid is om het systeem te gebruiken. Uw personeelsleden moeten bijvoorbeeld wel bekend zijn met de interface van de SharePoint-omgeving.

Uw personeel laten opleiden

Vind u het belangrijk dat uw personeel na het implementeren direct aan de slag kan met SharePoint 2019? Dan is het belangrijk dat uw personeel goed opgeleid wordt. Bij The SharePoint Academy zijn we in staat om uw personeel snel de benodigde kennis van het systeem bij te brengen. We hebben diverse Sharepoint cursussen die uw personeel kan volgen. Is het belangrijk dat uw personeelsleden zelf SharePoint-websites kunnen bouwen? Dan is de SharePoint PRO cursus voor deze personeelsleden ideaal. Voor de kerngebruikers van het systeem is SharePoint Basic de meest ideale cursus. Overigens hebben we ook nog een FastTrack cursus voor als u het belangrijk vindt dat uw personeel de basistheorie zo snel mogelijk beheerst.

Heeft u een andere versie dan SharePoint 2019?

Maakt u nog geen gebruik van SharePoint 2019, maar van een oudere versie van SharePoint? Bij The SharePoint Academy zijn we in staat om uw personeel op te leiden voor ieder versie vanaf 2013. Ook als u gebruik maakt van een iets oudere versie van SharePoint kunnen wij u dus helpen. Onze trainers hebben inmiddels al meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint. Bovendien zijn onze experts ook al meer dan tien jaar werkzaam als docent. Onze trainers zijn dankzij deze ruime ervaring perfect in staat om uw personeel op een professionele manier op te leiden. Behalve met SharePoint, kan ons personeel u ook helpen met Office 365 en relevante programma’s. Zo zijn uw personeelsleden straks helemaal goed voorbereid om met een efficiënte werkwijze aan groepsprojecten te werken.

Heeft u vragen over het systeem?

Maakt u inmiddels gebruik van SharePoint en lopen uw SharePoint-beheerders tegen problemen aan? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kijken met uw personeelsleden mee en leggen deze vervolgens het probleem uit. Behalve dat we het probleem voor u oplossen, zorgen we er ook voor dat uw SharePoint-beheerder voortaan in staat is om het probleem op te lossen. Door middel van personal coaching en mentoring kunnen wij ervoor zorgen dat al uw personeelsleden over de benodigde kennis beschikken. Bovendien bieden we ook verschillende e-learning oplossingen aan. Dankzij deze e-learning oplossingen kunnen uw personeelsleden hun kennis op een eigen tempo uitbreiden. Heeft u vragen over SharePoint of over onze diensten? Dan helpen wij u met veel plezier.