SharePoint cursus

Bent u van plan om SharePoint binnen uw bedrijf te implementeren? SharePoint is een systeem dat ontwikkeld is door Microsoft. Met behulp van het systeem wordt het eenvoudig om met meerdere mensen aan één bestand te werken. De SharePoint-omgeving heeft de vorm van een website. Het personeel kan bestanden eenvoudig delen met behulp van deze website. Bovendien worden er verschillende versies opgeslagen en kunt u ook de aanpassingen per gebruiker inzien. Groepsprojecten worden een stuk eenvoudiger als er met SharePoint gewerkt wordt. Het kan een fantastisch idee zijn om met dit systeem te werken, maar het is wel van belang dat de personeelsleden vooraf een SharePoint cursus volgen.

Heeft uw personeel een SharePoint cursus nodig?

Als u besloten heeft dat u gebruik wilt maken van SharePoint, dan is het belangrijk dat uw personeel goed opgeleid wordt. Na het implementeren van het systeem wilt u direct met SharePoint aan de slag. Indien u het personeel wilt laten opleiden, dan bent u bij The SharePoint Academy aan het juiste adres. Wij bieden diverse cursussen aan, waardoor al uw personeel straks over de juiste kennis beschikt. Voor iedere SharePoint-versie vanaf 2013 bieden we verschillende Sharepoint trainingen aan. Welke training voor uw personeel het meest geschikt is, is niet alleen afhankelijk van de versie die u gebruikt, maar ook van de werkzaamheden van het personeel.

Voor de eindgebruikers van SharePoint bieden we SharePoint User aan. Voor de kerngebruikers van het systeem hebben we SharePoint Basic, de meeste van uw personeelsleden zullen waarschijnlijk deze SharePoint opleiding nodig hebben. Is het belangrijk dat een aantal van uw personeelsleden ook een SharePoint omgeving kunnen opzetten? Dan is er voor deze personeelsleden ook nog de SharePoint PRO cursus. Indien u het personeel zo snel mogelijk kennis wilt laten maken met de basistheorie, dan is onze SharePoint FastTrack ideaal voor u. Wij bieden overigens niet alleen Engelstalige, maar ook Nederlandstalige SharePoint trainingen aan.

Waarom The SharePoint Academy?

Indien u gebruik wilt maken van SharePoint, dan is The SharePoint Academy de meest geschikte keuze om het personeel op te leiden. Niet alleen hebben we voor iedereen wel een gepaste cursus, maar ook ligt de kwaliteit van onze cursussen het hoogst. Onze trainers hebben stuk voor stuk meer dan vijf jaar ervaring. Daarnaast hebben de trainers ook een ruime ervaring als docent, aangezien onze trainers al meer dan tien jaar werkzaam zijn als docent. Indien u op zoek bent naar een geschikt bedrijf om uw personeel op te leiden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw personeel bekend is met SharePoint, waardoor u het systeem zonder problemen binnen het bedrijf kunt implementeren.

Hoe ziet de SharePoint cursus eruit?

Wilt u het personeel een SharePoint cursus laten volgen bij The SharePoint Academy? Dan kunt u ervoor kiezen om een locatie te huren, maar we kunnen ook een inhouse training geven binnen uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw personeel beschikking krijgt over het benodigde materiaal, waaronder een SharePoint handboek. Hoe lang de training duurt is afhankelijk van welke SharePoint cursus u kiest. De kortste training, SharePoint User, duurt slechts één dag of een halve dag. De langste training, SharePoint PRO, duurt vier dagen. Binnen maximaal vier dagen is uw personeel er dus al klaar voor om SharePoint te gebruiken.