Sharepoint Inrichten

Binnen een organisatie is het van groot belang dat de samenwerking goed verloopt. Er zijn verschillende hulpmiddelen die voor een betere samenwerking kunnen zorgen. Een goed hulpmiddel hiervoor is SharePoint. Met behulp van dit platform kunt u eenvoudig bestanden delen met uw personeel. Er zijn veel verschillende organisaties die ervoor kiezen om met SharePoint te werken. Het werken met SharePoint heeft een hoop verschillende voordelen. Het platform is ontwikkeld door Microsoft. SharePoint is betrouwbaar en een uitstekende manier om samen te werken binnen een organisatie. Er komt echter wel veel kijken bij het SharePoint inrichten.

Hoe werkt SharePoint precies?

SharePoint is een platform in de vorm van een site. Op dit platform kan uw personeel samen aan projecten werken. Zo wordt het met het systeem bijvoorbeeld mogelijk om tegelijkertijd aan Office-bestanden te werken. De beheerder van de SharePoint-omgeving bepaalt wie er allemaal toegang hebben tot welke bestanden. Daarnaast maakt SharePoint het ook eenvoudig om in te zien wat iedereen heeft uitgevoerd. Het systeem is dus ideaal als uw bedrijf op zoek is naar een manier om efficiënter aan projecten te werken. Het personeel kan SharePoint leren gebruiken door middel van een cursus. Bij The SharePoint Academy bieden we deze cursussen aan.

SharePoint inrichten

Wilt u gebruik maken van SharePoint? Dan is SharePoint inrichten de eerste stap. De medewerkers van uw organisatie werken op een SharePoint-site. Deze websites worden gehost op een server. Bovendien moeten de websites ook nog gecreëerd en ingericht worden. Het inrichten van deze websites is zo gedaan, mits u weet hoe dit moet. Het is daarom belangrijk dat uw personeel goed opgeleid wordt. Bij The SharePoint Academy bieden we verschillende SharePoint opleidingen aan. Personeelsleden die de SharePoint PRO cursus volgen, leren hoe ze een SharePoint-website kunnen opzetten.

Het opzetten van de server

Voor SharePoint On-premise (2016, 2019) heeft u een server met de juiste software nodig. Uiteraard kunnen we u bij The SharePoint Academy ook helpen met het opzetten van zo een server. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een server heeft die naar behoren werkt. Onze trainers kunnen u als de beste uitleggen hoe u zo’n server opzet. De trainers van The SharePoint Academy hebben namelijk minstens 5 jaar ervaring met SharePoint. Bovendien hebben onze trainers ook veel ervaring als docent. Onze trainers zijn dus zeer geschikt om uw organisatie klaar te stomen voor het gebruik van SharePoint.

The SharePoint Academy staat voor u klaar

Bij The SharePoint Academy volgt uw personeel niet alleen een eenmalige cursus voor het SharePoint inrichten, maar daarnaast kunnen we uw bedrijf ook blijven assisteren in de toekomst. Loopt u tegen een probleem aan met SharePoint? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u vervolgens niet alleen van het probleem af, maar leren uw personeel ook hoe het probleem in de toekomst zelf verholpen kan worden. Met behulp van The SharePoint Academy wordt het implementeren van SharePoint bijzonder eenvoudig! Als er binnen uw organisatie met SharePoint gewerkt moet worden, dan bent u bij The SharePoint Academy dus aan het juiste adres.