SharePoint opleiding

Is het van groot belang dat uw personeel op een efficiënte manier kan samenwerken? Indien u nog een oplossing zoekt voor groepsprojecten, is het absoluut aan te raden om gebruik te maken van SharePoint. Microsoft SharePoint is een omgeving in de vorm van een website. Op deze website kunnen bestanden gedeeld worden. Hierdoor kunnen verschillende personeelsleden tegelijkertijd aan hetzelfde bestand werken. Er worden verschillende versies opgeslagen, waardoor een oudere versie eenvoudig hersteld kan worden. SharePoint is hét ideale systeem als meerdere personeelsleden tegelijkertijd aan één bestand moeten kunnen werken. Voordat er binnen uw organisatie optimaal gebruik gemaakt kan worden van dit systeem, moeten de personeelsleden nog wel een SharePoint opleiding volgen.

Waarom is een SharePoint opleiding noodzakelijk?

Zodra u SharePoint implementeert binnen uw bedrijf, wilt u dat iedereen hier direct optimaal gebruik van kan maken. Hiervoor moet het personeel echter wel bekend zijn met het systeem. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw personeel weet hoe het interface van de SharePoint website werkt. Om direct aan de slag te kunnen met het delen en gezamenlijk bewerken van bestanden, is het volgen van een SharePoint training noodzakelijk. Bij The SharePoint Academy bieden we dergelijke trainingen aan. Tijdens de cursussen komt alles aan bod, waardoor uw personeel goed op de hoogte is van alle functies van SharePoint. Als u het personeel op laat leiden door The SharePoint Academy, kunt u zeker zijn van het beste resultaat.

Welke SharePoint opleiding heeft uw personeel nodig?

Bij The SharePoint Academy bieden we verschillende SharePoint cursussen aan. Welke trainingen het personeel nodig heeft, is afhankelijk van wat voor taken de personeelsleden precies krijgen. Zo hebben we een SharePoint opleiding voor kerngebruikers, maar u kunt ook voor een training kiezen die geschikt is voor eindgebruikers. Overigens kunt u ook nog voor de PRO training kiezen, waarbij uw personeel wordt opgeleid om zelf een SharePoint website te kunnen bouwen. Voor iedereen is er wel een geschikte SharePoint opleiding, waardoor uw gehele organisatie straks klaar is voor de implementatie van het systeem.

Een SharePoint opleiding bij The SharePoint Academy

Indien u zeker wilt zijn van een goede SharePoint opleiding, dan bent u bij The SharePoint Academy aan het juiste adres. Onze trainers hebben allemaal meer dan tien jaar ervaring als docent en al meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het personeel alle benodigde kennis van het systeem opdoet. U kunt kiezen voor een inhouse training, maar u kunt er ook voor kiezen om een locatie te huren. Tijdens de training krijgt iedere cursist de beschikking over diverse benodigdheden. Zo krijgt iedere cursist bijvoorbeeld een handboek SharePoint, geschreven door Twan Deibel. Daarnaast krijgt iedere cursist ook toegang tot een cursusomgeving in SharePoint. Binnen deze omgeving kan de cursist experimenteren met SharePoint.

Wilt u er zeker van zijn dat uw organisatie straks klaar is om gebruik te maken van SharePoint? Dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het opleiden van uw personeel.