SharePoint ondersteuning voor bedrijven

SharePoint is een omgeving in de vorm van een website, waarmee bestanden eenvoudig gedeeld kunnen worden binnen een organisatie. Met behulp van Microsoft SharePoint kunnen meerdere personeelsleden tegelijkertijd aan één bestand werken. SharePoint behoudt meerdere versies van het bestand, waardoor een voorgaande versie hersteld kan worden indien er fouten gemaakt zijn. Bovendien zijn ook de aanpassingen per gebruiker eenvoudig na te gaan en is er hierdoor een goed beeld van wie welke aanpassingen heeft gemaakt. Veel bedrijven maken gebruik van SharePoint, omdat het programma ideaal is voor groepsprojecten. Echter, kan het soms vrij lastig zijn om een goede SharePoint-omgeving op te zetten. Bovendien moet het personeel ook opgeleid worden om SharePoint te kunnen gebruiken. Bij The SharePoint Academy zijn we gespecialiseerd in SharePoint ondersteuning voor bedrijven. Ook SharePoint inrichten is voor onze professionals geen enkel probleem.

Het opleiden van personeel

Een van de manieren waarop we SharePoint ondersteuning voor bedrijven geven, is het opleiden van personeel. Om optimaal gebruik te maken van een systeem als SharePoint moet al het personeel op de hoogte zijn van hoe het programma precies werkt. Voor alle personeelsleden hebben we wel een geschikte cursus, afhankelijk van wat voor taken de betreffende personeelsleden binnen de SharePoint-omgeving krijgen. Zo hebben we bijvoorbeeld een SharePoint Basic cursus voor de kerngebruikers van het systeem, maar indien personeelsleden ook zelf een omgeving moeten kunnen bouwen, is de SharePoint PRO cursus ideaal.

Extra kennis opdoen

Hebben uw personeelsleden al enige kennis van SharePoint, maar wilt u dat deze kennis uitgebreid wordt? Dan bieden we ook SharePoint ondersteuning voor bedrijven aan in de vorm van e-learning. Alle cursisten kunnen hierbij op hun eigen tempo leren hoe ze optimaal gebruik maken van het systeem. Het voordeel van e-learning is dat de lesstof altijd en overal beschikbaar is. Op deze manier kunnen cursisten er bijvoorbeeld ook voor kiezen om thuis nog het een en ander bij te leren.

Een andere manier om er zeker van te zijn dat uw personeelsleden voldoende informatie opdoen over het programma, is door middel van single-click learning. Wij kunnen u helpen om de applicatie Happit te installeren. Dit programma nestelt zich in SharePoint en geeft uw personeelsleden informatie indien dit nodig is. Een personeelslid dat ergens niet uitkomt, kan Happit aanzetten om de benodigde informatie op te doen.

Andere vormen van SharePoint ondersteuning voor bedrijven

Behalve dat we uw bedrijf helemaal klaar kunnen maken voor de implementatie van SharePoint, kunnen we u ook helpen als u tegen bepaalde problemen aanloopt. Zo bieden we bijvoorbeeld personal coaching en mentoring aan. Komen uw SharePoint-beheerders niet uit een bepaald probleem? Dan kunnen onze trainers met u meekijken, zodat u de juiste ondersteuning krijgen. Niet alleen helpen we u met het oplossen van het probleem, maar ook zorgen we ervoor dat het probleem in de toekomst intern opgelost kan worden.

Bent u op zoek naar SharePoint ondersteuning voor bedrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u bepaalde vragen heeft over SharePoint, gerelateerde software of over over onze SharePoint trainingen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.