Sharepoint Online Training

SharePoint is een belangrijk platform waarmee u bestanden kunt delen. Het platform wordt volop gebruikt door verschillende organisaties. Binnen een organisatie is een goede samenwerking van groot belang. Toch is het lang niet altijd even eenvoudig om met meerdere personen aan één project te werken. Om goed te kunnen samenwerken is het van groot belang dat er tegelijkertijd aan een document gewerkt kan worden. Met behulp van SharePoint wordt dit zeer eenvoudig. Het is echter wel van groot belang dat iedereen binnen de organisatie weet hoe er het beste met SharePoint gewerkt kan worden. Door middel van een SharePoint online training krijgt u exact te weten hoe u het platform goed kunt gebruiken.

SharePoint is een platform in de vorm van een website. U heeft een centrale server waarop het systeem gedraaid wordt. Hiermee kunt u meerdere sites aanmaken. Op deze websites kan er samen aan een project gewerkt worden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met meerdere personen in één Office-bestand te werken. Office en SharePoint gaan zeer goed samen. Beide softwareprogramma’s zijn door Microsoft gemaakt. Behalve Office-bestanden kun je echter nog veel meer bestanden bewerken op SharePoint. In principe kun je ieder bestand uploaden naar het platform en tegelijkertijd bewerken.

Een goede SharePoint online training

Wilt u gebruik gaan maken van SharePoint online? Dan is het erg belangrijk dat u en uw team exact weten hoe u het programma het beste kunt gebruiken. Door een goede SharePoint online training te volgen, kan uw organisatie direct beginnen met het implementeren van SharePoint. Zo kunnen jullie direct aan de slag met deze nieuwe en efficiëntere werkwijze. Projecten verlopen zo een stuk soepeler, waardoor deadlines makkelijker te halen zijn.

U kunt een SharePoint online training volgen bij The SharePoint Academy. Wij hebben een ruime ervaring met SharePoint, waardoor we uw personeel als de beste kunnen opleiden. Niet alleen hebben we ontzettend veel ervaring met SharePoint, maar daarnaast hebben onze trainers ook al meer dan tien jaar ervaring als docent. Hierdoor is ons personeel zeer geschikt om uw personeel op te leiden. Daarnaast bieden we ook SharePoint ondersteuning voor bedrijven, zodat u een vliegende start kan maken.

Verschillende trainingen

Bij The SharePoint Academy bieden we verschillende trainingen aan. Zo hebben we bijvoorbeeld een SharePoint online training die gericht is op de eindgebruiker, maar ook kunt u een training volgen die bedoeld is voor de persoon die de sites uiteindelijk moet gaan beheren. Doordat er verschillende trainingen zijn, is uw hele team binnen een korte tijd klaar om SharePoint te gebruiken. De langste training duurt slechts vier dagen. Wilt u dat het personeel nog sneller klaar is om gebruik te maken van SharePoint? Dan raden we u aan om gebruik te maken van onze SharePoint FastTrack training.

Heeft uw organisatie een SharePoint Online Training gevolgd bij The SharePoint Academy? Dan blijven we voor u klaarstaan als u tegen problemen aanloopt tijdens het gebruiken van SharePoint. Onze specialisten kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat het platform goed blijft werken. Als u voor The SharePoint Academy kiest, krijgt u dus echt de begeleiding die u nodig heeft!