SharePoint portal

Bent u op zoek naar een goed programma om de samenwerking binnen uw bedrijf efficiënter te maken? Dan is het aan te raden om een SharePoint portal op te zetten. SharePoint is een systeem dat ontwikkeld is door Microsoft, deze fabrikant heeft ook Windows en Office ontwikkeld. Het systeem is ontworpen om beter aan projecten te kunnen werken. Vooral als er meerdere personen tegelijkertijd aan één bestand moeten werken, kan dit normaliter een hoop problemen opleveren. U moet continu de verschillende versies met elkaar delen om er zeker van te zijn dat iedereen op de hoogte is van alle wijzigingen. Met een SharePoint portal is dit echter niet langer meer het geval. De bestanden kunnen eenvoudig met elkaar gedeeld worden. Daarnaast kunnen verschillende personeelsleden kunne tegelijkertijd aan één bestand werken. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om samen aan een project te werken.

Veel bedrijven hebben al een SharePoint portal

Er zijn al veel bedrijven die gebruik maken van SharePoint. Met behulp van het systeem verlopen projecten namelijk veel soepeler. Is het belangrijk dat er ook binnen uw bedrijf gebruik gemaakt gaat worden van dit systeem? Dan is het belangrijk dat uw personeel hiervoor opgeleid wordt. Bij The SharePoint Academy kunnen we uw personeel opleiden om gebruik te maken van SharePoint. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw personeelsleden direct aan de slag kunnen met het systeem. Deze manier van werken is namelijk een stuk efficiënter, mits uw personeel bekend is met het programma. Als uw personeelsleden de SharePoint opleiding Basic volgen, dan is uw personeel snel klaar om aan de slag te gaan met het systeem.

Is het belangrijk dat uw personeel binnen enkele dagen al met SharePoint aan de slag kan? Dan raden we u aan om het personeel de SharePoint FastTrack cursus te laten volgen. Bij deze cursus wordt de basistheorie nog veel sneller gedeeld met het personeel. Hierdoor kan het bedrijf al helemaal snel beginnen met deze nieuwe en efficiënte werkwijze!

Het beheren van een SharePoint portal

Een SharePoint portal heeft eindgebruikers, namelijk uw personeel, maar daarnaast moet het systeem ook beheerd worden. De persoon die het systeem beheerd is bijvoorbeeld de projectmanager binnen uw bedrijf. Uiteraard moeten ook de systeembeheerders eerst de juiste opleiding hebben gevolgd. Ook hiervoor bent u bij The SharePoint Academy aan het juiste adres. Voor de personeelsleden die het systeem uiteindelijk moeten gaan beheren, bieden we de cursus SharePoint Pro aan. Tijdens deze cursus leren uw personeelsleden exact hoe ze het systeem moeten beheren.

The SharePoint Academy

The SharePoint Academy is de meest geschikte partij om uw personeelsleden aan te leren hoe zij SharePoint gebruiken. Onze trainers hebben immers al meer dan 5 jaar ervaring met SharePoint. Bovendien zijn onze trainers ook ervaren docenten, waardoor ze in staat zijn om een uitstekende uitleg te geven. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. The SharePoint Academy is telefonisch en per e-mail bereikbaar, maar u kunt ook gebruik maken van het live-chat systeem op onze website.