Waarom moet je SharePoint gebruiken?

Het hebben van een onderneming zorgt voor een hoop verantwoordelijkheden. Zo wilt u met uw product of dienst aan bepaalde eisen voldoen, en hier heeft u uiteraard mensen voor nodig. Zonder goed personeel is het vrijwel onmogelijk om echt stappen te zetten. Het hebben van goed personeel is dus noodzakelijk. Mocht u al goed personeel hebben, dan is het aan u om ervoor te zorgen dat er goed samengewerkt wordt. Uw personeel zal waarschijnlijk samen aan verschillende opdrachten werken. Dit kan ervoor zorgen dat u het overzicht verliest en dit heeft u natuurlijk liever niet. Zeker als u een flink team heeft is het vrij lastig om alles inzichtelijk te houden. Gelukkig zijn er handige programma’s die u en uw team hierbij kunnen helpen. Programma’s die ervoor zorgen dat u en uw team efficiënter leren werken.

De ideale manier om perfect samen te werken

In bovenstaande alinea heeft u kunnen lezen dat het van groot belang is om goed samen te werken op de werkvloer. Uiteindelijk zal dit natuurlijk voor de beste resultaten zorgen. U heeft ook kunnen lezen dat er handige programma’s zijn die u hierbij kunnen helpen. Zo is SharePoint een hele mooie mogelijkheid. Dit programma zorgt er namelijk voor dat u op een zeer fijne manier met uw personeel aan opdrachten kunt werken. Het is een programma dat al door enorm veel bedrijven gebruikt wordt, dit is uiteraard niet voor niets het geval. Het is namelijk een zeer fijn systeem waarmee bestanden eenvoudig gedeeld kunnen worden.

In de SharePoint-omgeving werkt u met meerdere mensen aan opdrachten. Deze omgeving heeft de vorm van een website. Via dit programma kunt u als het ware verschillende websites maken voor verschillende projecten en opdrachten. Het fijne hieraan is dat u al snel kunt zien wie waaraan werkt. Werknemers kunnen elkaar aanvullen en buiten dat wordt alles online opgeslagen. Het programma maakt zelf namelijk back-ups waardoor de kans nog maar zeer klein is dat u bestanden kwijtraakt. Buiten dat kunt u via dit programma ook kiezen wie bepaalde wijzigingen uitgevoerd heeft. Zo komt u er al snel achter wie bepaalde fouten gemaakt heeft. Aan de hand van deze fouten kunt u ervoor zorgen dat uw personeel zich razendsnel zal ontwikkelen. Het programma heeft ook handige statistieken waarmee gegevens in kaart gebracht kunnen worden. Bent u op zoek naar bepaalde bestanden, dan heeft het programma een handige zoekfunctie. Zo komt u al snel bij missende bestanden terecht.

Het programma leren gebruiken

Samen aan projecten werken, dat is wat je doet met SharePoint. Even kort samengevat is dit het ideale programma om met meerdere mensen aan een opdracht te werken. Mocht u hier ook mee willen werken, dan is het wel belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw personeel goed opgeleid is. Het volgen van een SharePoint cursus is dan ook absoluut een te raden. Wij van The SharePoint Academy zijn hierin gespecialiseerd en wij weten dan ook als geen ander hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw team optimaal presteert. Met behulp van SharePoint kunt u veel effectiever werken dan dat u voorheen deed, wij gaan u hierbij helpen. Echter is het wel belangrijk dat u van tevoren goed weet hoe u het programma wilt gebruiken. Wij bieden namelijk een hoop cursussen aan en wij willen er wel voor zorgen dat u een passende cursus volgt.

Verschillende cursussen

Er zijn dus verschillende cursussen met andere doeleinden. Zo is er bijvoorbeeld de SharePoint Basic cursus, deze cursus is er voor de kerngebruikers. Wilt u er echter voor zorgen dat bepaalde personeelsleden websites kunnen bouwen via SharePoint? Kies dan voor de SharePoint PRO cursus. Wilt u samen met uw personeel de basistheorie snel leren? Dan is de SharePoint PRO cursus absoluut een geschikte optie.  Deze cursus zal er echter ook voor zorgen dat u de software snel zult kunnen implementeren. Kortom, er zijn zeer veel mogelijkheden en het is aan u om te bepalen welke cursus voor u en uw team relevant is. Een ding is echter wel een feit en dat is dat u het programma goed zult moeten begrijpen voordat u hiermee aan de slag kunt gaan.

SharePoint is een geweldig programma en onze cursussen kunnen er dus voor zorgen dat u en uw team de software zo goed mogelijk leren beheersen. De reden? Wij werken alleen maar met experts. Onze trainers hebben namelijk al meer dan tien jaar ervaring als docent. Buiten dat hebben zij ook al meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint.

E-training

Heeft u een geen tijd om bovenstaande cursussen in het echt te volgen? Dan is het waarschijnlijk goed om te lezen dat u bij ons ook kunt kiezen voor e-learning. Dit zorgt ervoor dat u niet naar locatie hoeft te komen en dat u op uw eigen tempo kunt leren. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor en dat is natuurlijk niet gek. E-training past namelijk echt in het huidige tijdperk waarin we leven. Het is flexibel en met behulp van deze trainingen weet uw personeel erg snel hoe zij het programma moeten gebruiken.

De nieuwste versie

Maakt u al gebruik van SharePoint maar niet van de nieuwste versie? Bent u wel van plan om gebruik te maken van de nieuwste versie? Dan is het van groot belang dat uw personeel goed weet hoe het met de nieuwere variant van het programma om moet gaan. In de loop der jaren is er namelijk het nodige veranderd. Mocht u gebruik maken van een oudere versie en wilt u ervoor zorgen dat u en uw personeel alles te weten komen over de nieuwste versie? Dan kunnen wij u hierbij helpen.

Vindt u de huidige versie van SharePoint fijn en stapt u liever niet over op een nieuwere variant? Dan zijn wij er ook om u te helpen. Wij kunnen uw personeel namelijk opleiden voor iedere versie vanaf 2013. Mocht u dus een van deze versies gebruiken en heeft u het idee dat u effectiever met het programma om kunt gaan? Dan is het absoluut een aanrader om een cursus te volgen.