Wat is SharePoint?

Microsoft SharePoint wordt door veel verschillende bedrijven gebruikt, maar wat is SharePoint nou precies? SharePoint is een systeem waarmee bestanden eenvoudig gedeeld kunnen worden. De SharePoint-omgeving heeft de vorm van een website, waardoor het systeem een duidelijke interface heeft. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd aan één bestand werken. SharePoint maakt back-ups van de verschillende versies van het bestand. Hierdoor kunnen fouten eenvoudig hersteld worden. U kunt eenvoudig terugzien welke gebruikers welke aanpassingen hebben gemaakt. SharePoint is hierdoor het ideale systeem om aan groepsprojecten te werken. Voor veel bedrijven is SharePoint de ultieme oplossing.

Wilt u gebruik maken van SharePoint?

Heeft u besloten dat ook u SharePoint in uw bedrijf wilt implementeren? Dan is het belangrijk dat uw personeel hier goed voor is opgeleid. Bij The SharePoint Academy bieden we een hoop verschillende cursussen aan. Afhankelijk van wat de taken van uw personeel zijn, kunt u de personeelsleden een passende cursus laten volgen. Zo is er bijvoorbeeld de SharePoint Basic cursus voor de kerngebruikers van het systeem. Is het van belang dat bepaalde personeelsleden ook in staat zijn om SharePoint websites te bouwen? Dan is er voor deze personeelsleden de SharePoint PRO cursus. Indien u de software snel wilt kunnen implementeren, dan is er ook nog de FastTrack cursus. Tijdens deze cursus leert uw personeel de basistheorie snel, waardoor u eerder aan de gang kunt met SharePoint.

Onze trainers hebben al meer dan tien jaar ervaring als docent en meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint. Hierdoor zijn onze trainers zeer geschikt om uw personeel op te leiden. Behalve dat we cursussen aanbieden, bieden we bij The SharePoint Academy ook e-learning lesmateriaal aan. Personeelsleden kunnen hun kennis door middel van e-learning uitbreiden op hun eigen tempo. Indien u voor The SharePoint Academy kiest, zal het niet lang duren voordat uw personeel weet hoe er optimaal gebruik gemaakt kan worden van SharePoint. Hierdoor kunnen groepsprojecten een stuk efficiënter verlopen. heeft u haast met de implementatie? Kies dan voor onze SharePoint ondersteuning voor bedrijven.

Welke versie van SharePoint gebruikt u?

SharePoint bestaat al langer en er zijn dan ook meerdere versies van het systeem uitgebracht. Indien u SharePoint 2013 of een nieuwere versie van SharePoint gebruikt, dan kunnen wij u de juiste hulp bieden. Bij The SharePoint Academy hebben we voldoende kennis van de verschillende versies van SharePoint. Hierdoor zijn we altijd in staat om uw personeel op te leiden, mits u gebruik maakt van versie 2013 of nieuwer.

Heeft u SharePoint al geïmplementeerd?

Wordt er binnen uw bedrijf al gebruik gemaakt van SharePoint, maar loopt uw SharePoint-beheerder regelmatig tegen problemen aan? Dan kunnen onze experts met het probleem meekijken. Niet alleen verhelpen we het probleem, maar ook leggen we uw personeelsleden uit hoe het probleem in de toekomst voorkomen en opgelost kan worden. Bij The SharePoint Academy bent u aan het juiste adres voor al uw vraagstukken op het gebied van SharePoint, Office 365 en relevante software. Dergelijke software kan ervoor zorgen dat projecten binnen uw bedrijf een stuk soepeler verlopen. Heeft u vragen over SharePoint of over onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op.