Workflow Sharepoint

Een workflow is een serie van opeenvolgende taken die ervoor zorgen dat het doel bereikt worden. Als er over workflow SharePoint gesproken wordt, dan wordt hiermee een proces binnen SharePoint bedoeld. Binnen SharePoint is het mogelijk om een zogenaamde workflow aan te maken. Met zo’n workflow worden bepaalde processen geautomatiseerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bestanden uit een bepaalde folder automatisch naar een groep mensen te sturen, zodat de bestanden gecontroleerd kunnen worden. Dit is slechts een voorbeeld van wat een workflow SharePoint kan doen. Het automatiseren van dergelijke processen zorgt ervoor dat er een stuk efficiënter gewerkt kan worden.

Hoe maakt u een workflow SharePoint

Moeten uw personeelsleden in staat zijn om een workflow SharePoint aan te maken? Dan is het belangrijk dat uw personeelsleden een SharePoint opleiding hebben gevolgd. SharePoint kan immers een vrij moeilijk systeem zijn als u niet de juiste basis heeft aangeleerd. Het is daarom aan te raden om uw personeel een goede cursus te laten volgen. Bij The SharePoint Academy bieden we deze cursussen aan. Wij kunnen uw personeel aanleren hoe zij het beste met SharePoint kunnen werken.

Voor uw personeelsleden bieden we de cursus SharePoint Basic aan. Met deze cursus leren de personeelsleden hoe zij gebruik maken van SharePoint. Wilt u dat de personeelsleden nog sneller kennis maken met het systeem? Dan is onze cursus SharePoint FastTrack een absolute aanrader. Bij deze cursus wordt er snel door de theorie heengegaan, zodat uw personeelsleden de basistheorie sneller aanleren. Voor de personeelsleden die het systeem uiteindelijk moeten gaan beheren bieden we de SharePoint Pro cursus aan.

Wat is SharePoint precies?

Bent u terechtgekomen op deze pagina omdat u bepaalde processen binnen uw bedrijf wil automatiseren, maar weet u niet precies wat SharePoint is? SharePoint is een omgeving in de vorm van een website. Als u zo’n omgeving laat creëren voor uw bedrijf, dan kan er een stuk efficiënter samengewerkt worden. Zo heeft u hierboven over de workflow SharePoint gelezen, maar SharePoint heeft nog veel meer functies. Zo kunnen bestanden eenvoudig met elkaar gedeeld worden. Verschillende personeelsleden kunnen samen en tegelijkertijd aan één bestand werken. Overigens kunt u het systeem beveiligen, zodat alleen bevoegden toegang hebben tot bepaalde documenten. SharePoint is een betrouwbaar systeem dat ontwikkeld is door Microsoft.

The SharePoint Academy

Bij The SharePoint Academy bieden we cursussen aan voor het SharePoint-systeem. SharePoint kan ontzettend handig zijn. Veel bedrijven zijn een stuk efficiënter gaan werken door de implementatie van de software. Echter, is de software vrij moeilijk te begrijpen voor iemand die er nog nooit eerder mee heeft gewerkt. Het is daarom aan te raden om uw personeel vooraf goed op te leiden. Dit kunt u onder andere doen door uw personeel een cursus bij The SharePoint Academy te laten volgen. Onze trainers hebben meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint en wel meer dan tien jaar ervaring als docent! De trainers kunnen uw personeel dan ook als beste aanleren hoe er gebruik gemaakt kan worden van SharePoint. Als u SharePoint versie 2013 of nieuwer gebruikt, dan zijn wij in staat om uw personeel op te leiden.