SharePoint advies

SharePoint is een bekend systeem van ontwikkelaar Microsoft. Indien het van groot belang is dat meerdere personeelsleden aan één document kunnen werken, dan is SharePoint de meest ideale oplossing. Personeelsleden krijgen toegang tot een SharePoint omgeving in de vorm van een website. Er kunnen bestanden op deze website geplaatst worden, waar verschillende personen tegelijkertijd aan kunnen werken. Er worden verschillende versies opgeslagen, waardoor het bestand eenvoudig naar een voorgaande versie hersteld kan worden. Bovendien kunt u ook eenvoudig de aanpassingen per gebruiker inzien. Door middel van SharePoint kan er tijdens groepsprojecten een stuk efficiënter gewerkt worden. Vindt u het belangrijk dat het systeem binnen uw bedrijf op de juiste manier gebruikt wordt? Dan kan het geen kwaad om SharePoint advies te vragen. Voor advies op het gebied van SharePoint bent u bij ons aan het juiste adres.

Het beste SharePoint advies

Bij The SharePoint Academy zijn we gespecialiseerd in SharePoint. Sinds 2010 leiden we al mensen op om gebruik te kunnen maken van dit handige systeem. Bij The SharePoint Academy geven we verschillende SharePoint cursussen. Op deze manier kunnen we al uw personeel opleiden, zodat het systeem geïmplementeerd kan worden binnen uw bedrijf. Voor iedere SharePoint versie vanaf 2013, kan uw personeel cursussen bij ons volgen. We hebben diverse cursussen waaruit u kunt kiezen, zodat u zeker weet dat het personeel op de juiste manier is opgeleid. Onze cursussen worden gegeven door trainers die al meer dan vijf jaar ervaring met SharePoint hebben. Ook na de cursussen kunt u nog altijd bij ons terecht voor SharePoint advies. Daarnaast ondersteunen we bedrijven ook met vraagstukken over programma’s die gerelateerd zijn aan SharePoint en Office 365, waaronder Excel en Outlook.

Waarom kiezen voor The SharePoint Academy?

The SharePoint Academy is de meest geschikte keuze als u op zoek bent naar SharePoint advies. Behalve dat we al uw personeel kunnen opleiden om SharePoint optimaal te gebruiken, bieden we ook maatwerk oplossingen aan. Zit u met een bepaald probleem waar u maar niet uitkomt? Dan kunt u voor personal coaching of mentoring kiezen. Onze experts kijken dan met u mee, zodat we u kunnen helpen met het oplossen van bepaalde problemen. Onze experts zijn bekend met alle vragen en weten precies welke antwoorden ze u kunnen geven. De trainers doen u niet alleen voor hoe u het probleem oplost, maar zorgen er ook voor dat u in de toekomst zelf weet hoe u dit doet. Hiermee zijn onze SharePoint cursussen hun geld altijd waard.

Heeft u SharePoint nog niet geïmplementeerd binnen uw bedrijf?

Is het van groot belang dat er binnen uw bedrijf binnenkort gebruik gemaakt wordt van SharePoint? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw personeel hier helemaal klaar voor is, maar daarnaast kunnen we u ook helpen met het opzetten van een goede SharePoint-website. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in SharePoint ondersteuning voor bedrijven. Daarnaast biedt The SharePoint Academy ook diverse e-learning oplossingen aan, waar u en uw personeel gebruik van kunnen maken. Kortom, wij zorgen ervoor dat er binnen uw bedrijf optimaal gebruik gemaakt kan worden van SharePoint. Heeft u een vraagstuk over SharePoint of een gerelateerd programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.